Finneid IL

For foreldre/tilskuere

Foreldrevettregler

1. Støtt opp om klubbens arbeid - gjennom foreldremøter forankres fotballens og klubbens verdisyn.
  2. Møt fram til kamper og treninger - du er viktig både for spillerne og miljøet.
  3. Gi oppmuntring til alle spillerne i med- og motgang - dette gir trygghet, trivsel og motivasjon for å bli i fotballfamilien lenge.
  4. Vi har alle ansvar for kampmiljøet - gi ros til begge lag for gode prestasjoner og Fair Play.
  5. Respekter trenerens kampledelse - konstruktiv dialog om gjennomføring tas med trener og klubb i etterkant.
  6. Respekter dommerens avgjørelser - selv om du av og til er uenig!
  7. Det er ditt barn som spiller fotball. Opptre positivt og støttende - da er du en god medspiller!

Foreldrevettregler

FINNEID IDRETTSLAG