VI ER I GANG!

Etter et enstemmig årsmøte besluttet å etablere klubbhus ved Finneidbanen. Klubbhuset blir over 2 plan - hver på 100 kvm. Byggestart er vår/sommer 2019 og forhåpentligvis vil neste årsmøte bli avholdt i eget bygg!

Fauske kommune rydder nå bort busker og trær og klargjør for tomten til det nye klubbhuset. Tomten graves ut i mai når snø og tele er borte, og så satser vi på å starte byggingen i juni måned :)

Vi håper flest mulig kan være med å støtte Finneid ILs arbeid for barn og unge ved å registrere seg for Grasrotandelen til Norsk Tipping og Idrettsstrøm fra Polar Kraft. Begge avtalene gir Finneid IL en del av inntekten uten at det koster brukerne noe mer.

Vi gleder oss til det første spadetaket!

Sponsorer/samarbeidspartnere

Støtt oss med din grasrotandel!

Følg oss på Facebook